MEĐUKATNI VIJENAC (Perlica ) K9

Fasadni elementi često su predmet pažnje i divljenja iskonskih ljubitelja arhitektonske umjetnosti.
Ljepotu duha prošlosti možete obogatiti betonskim pilastrima, kariatidama, portalima ili pločama. Da bi ste posebno istakli Vaš eksterijer posvetite posebnu pažnju neizostavnim detaljima od betona. Ukoliko imate specijalan zahtjev spremni smo izraditi dekoraciju prema vašem projektu.

STUP D 11

Naši stupovi su izrađeni od visokokvalitetnog betona uz dodatak aditiva za poboljšanje njegovog kvaliteta. Ako ste se odlučili za ljepotu klasične arhitekture imajte u vidu da se Balustrada betonski stupovi montiraju na veoma jednostavan način i mogu podnijeti izuzetno velika opterećenja. Montiranjem betonskih stupova za ograde i kapije ubrzavate proces gradnje vašeg objekta. Spremni smo odgovoriti na vaše zahtjeve bilo da se radi o klasičnim grčkim , jonskim, dorskim ili korintskim stilskim stupovima.

KLUPA C2 ( Ravna)

Unesite mir oplemenjujući prostor Balustrada betonskim stolovima i klupama, koje odolijevaju svim vremenskim uvjetima. Zbog profinjenog načina izrade laki su za održavanje što je vrlo važno za vrtnu betonsku galanteriju.

FONTANA F 4

Fontane izrađene od betona odišu tradicionalnim duhom, ali su i simbol modernog doba. Elegantne kreacije koje krase vašu okućnicu, izrađujemo najsuvremenijim tehnikama. Kombinacijom prave recepture i vibracije naš beton se pretvara u ekskluzivne fontane, koje su otporne na sve vremenske uvjete kao i na utjecaj stajaće vode u njima. Nema prostora koji neće „oživjeti“ uz žubor vode iz fontane.

LAV E5

Vrtne figure su oduvijek bile simbol elegancije i raskoši. Kako bi ste bili sigurni da Vaš vrt ili dvorište imaju osobni pečat unesite u njih Balustrada vrtne betonske figure. Izrađene su od kvalitetnog vibriranog betona uz dodatak aditiva, pa je njihov izgled gladak i bez neravnina. Izbor boja i tekstura je neograničen pa svoje ideje možete podijeliti sa Balustrada proizvodnim timom.

Balustrada - Zdenci i sudoperi

Prefinjenim dizajnom kvalitetno izrađenih betonskih zdenaca u svoj prostor unesite duh svježine. Svako dvorište ili vrt iziskuje zdenac ili sudoper izrađen po mjeri. Pustite mašti na volju i osmislite savršen betonski zdenac. Sudoperi i zdenci za vaš vrt nisu više samo potreba nego i izraz vaše kreativnosti kada je uređenje eksterijera u pitanju.